İZMİR / ÖDEMİŞ - Horzum İlkokulu

Horzum İlkokulu

HORZUM MAH. ÇALI SK. NO: 99 ÖDEMİŞ / İZMİR
Vizyon
Milli kültürle bezenmiş, köy okulu olmasına karsılık çizgi üstü model bir okul olmak, öğrencilerimizin zeka düzeyleri ve kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlayarak örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Horzum İlkokulu Müdürlüğü olarak eğitim öğretime okul öncesinden başlayarak, öğrencilere severek gelebileceği bir okul ortamı hazırlamak. Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, geleceğimize en kaliteli insanlar yetiştirmek ve temizlik bilincinin gelişmiş olduğu, sosyal aktivitelerin desteklendiği, yeniliklere açık, okul ve toplum sorunlarına duyarlı, özgür düşünerek sorunların özüne inen, sorunları problem haline getirmeyip çözüm yolları arayan, kendi öz kültürüne sahip çıkan bireyler yetiştirmek.
Soba
Ulaşım
Saat 08:30 da Horzum´dan Ödemiş´e Saat 16:00 da Ödemiş´ten Horzum´a Tek sefer olarak minibüs seferi vardır. Yukarıdaki seferler okul mesai saatlerine uymamaktadır. Bu nedenle Ödemişte ikamet eden Öğretmenlerimiz kendi özel araçları ile ulaşımı sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri
Köyümüz İzmir Ödemiş ilçesine bağlıdır. Ödemiş´e 30 km, İzmir merkeze 150 km uzaklıktadır. Köyümüz Manisa´nın Turgutlu ilçesine de sınırdır. Turgutlu´ya mesafe 30 km, Turgutlu yolu üzerinden İzmir´e ulaşım ise 80 km dir.
İlçeye Uzaklık: 30 Km İle Uzaklık : 150 Km
Diğer Hususlar
Okulumzda kitap toplama etkinlik ve kampanyaları yapılmıştır. Kitap sayısı artırılmıştır.